Landgoed Hooge Burch in Zwammerdam

Adres: Spoorlaan 19, Zwammerdam

Tijdstip van 11:00-14:00 uur

Grandcafé De Haven is op Landgoed Hooge Burch de centrale plek van de Open Dag.

Altijd al willen weten wat het werken als begeleider inhoudt en ben je geïnteresseerd in het werken in de gehandicaptenzorg? Tijdens de Open Dag worden in Grandcafé De Haven speeddates georganiseerd. Ook kan men daar bij een aantal kramen terecht voor informatie over de verschillende disciplines bij Ipse de Bruggen.

Verschillende - voor jou mogelijk toekomstige collega - begeleiders vertellen je graag over hun werk en leiden je rond op het landgoed. Wat maakt hun werk zo leuk, hoe ziet een dag als begeleider eruit en wat heb je nodig als begeleider om dit werk te kunnen doen? Uiteraard krijg je zelf ook de gelegenheid om al je vragen te stellen en aan te geven wat jij denkt nodig te hebben om bij ons te kunnen werken als begeleider.

Spreekt jou dit aan? Meld je dan nu aan!

Kom het winnende broodje van de Horecava proeven.

Radio Drietakt verzorgt zijn uitzendingen tijdens de Open Dag.

Dagbesteding ’t Hof, de boerderij, het DAC, de kas, het educatief centrum en de bewegingsagogie (gymzaal) zijn geopend. Tevens is er een fotohoek met vlaggen ter introductie van de nieuwe huisstijl. Er zullen twee tourbussen rijden die bezoekers naar de locaties brengen.

Ben je geïnteresseerd in Romeins erfgoed? Kom dan ook kijken naar ons doorlopende tentoonstelling.

We verwelkomen je graag!