Dagactiviteitencentra in Den Haag, Naaldwijk en Delft

Dagactiviteitencentrum De Ruimte

Adres: Mercuriusweg 1, Delft

Het dagactiviteitencentrum is een bezoek meer dan waard. Kinderen kunnen tijdens de Open Dag ponyrijden. Bezoekers kunnen een korte workshop volgen van de theatergroep en natuurlijk kan men genieten van koffie met gebak en heerlijke lunchgerechten. Iedereen is van harte welkom!

Wonen en dagbesteding aan huis Van der Woudendijk 161

Adres: Van der Woudendijk 161, Den Haag.
Tijdstip: 11:00-14:00 uur.

Met een verstandelijk meervoudige beperking in de wijk wonen? Ja dat kan. Ben je benieuwd naar hoe dit mogelijk is; kom dan gerust een kijkje nemen op de woonlocatie van der Woudendijk 161, gelegen in de wijk Ypenburg te Den Haag.

Hier wonen 24 cliënten verdeeld over vier groepen in een, speciaal voor hen, ingerichte woning. Voor een aantal van hen is er ook een dagbesteding aan huis georganiseerd. Hoe zij hier wonen en wat zij hier allemaal beleven kun je nu met eigen ogen niet alleen zien maar ook voelen en ruiken. Want er wordt veel met zintuiglijk stimulerende materialen gewerkt. Kleine dingen maken hun belevingswereld groot!!!

En zoek je een baan dan is dit mogelijk je kans om je bij ons aan te sluiten!!

Wil je dit allemaal horen en zien dan ben je, tussen 11:00- 14:00 uur van harte welkom op de open dag van 16 maart a.s. Wij ontvangen je met een kopje koffie of thee en op bepaalde tijden zullen er ook zelfgebakken pannenkoeken voor je klaar staan. Wij zijn er klaar voor; jij ook?

Het WerkPalet en Het Palet

Adres: Het WerkPalet, Industriestraat 20, Naaldwijk.
Adres: Het Palet, Industriestraat 15, Naaldwijk.
Tijdstip: 11:00-15:00 uur.

Bij Het WerkPalet werken mensen met een licht verstandelijke beperking. Er is een industriegroep die veel werk doet voor tuinders in de buurt, maar er kan ook kopieerwerk gedaan worden. Verder is er een keramiekgroep en textiele werkvormen. Hier maken wij producten die wij verkopen aan winkels en particulieren.

Vanuit Het WerkPalet werken er ook veel cliënten buiten de deur op allerlei projecten, van poepscheppen in de wei tot het verzorgen van de lunch bij Lunchroom Bijzonder, van het schoonmaken van de kantine van een voetbalvereniging tot pepers knippen bij een kwekerij.

Het Palet is een houtwerkplaats waar vooral veel houten kistjes gemaakt worden in opdracht, deze worden dan voorzien van een bedrijfslogo door de zeefdruk/lino groep. Deze lino groep maakt ook allerlei mooie producten in opdracht. Ook ontwerpen cliënten zelf de afdrukken die gemaakt worden op kaarten en tassen.

Tijdens de Open Dag presenteren wij alle activiteiten en werkzaamheden. Zo zijn er mini-workshops van de creatieve groepen en kan men het werk ervaren dat gedaan wordt. Er is een film te zien van de buitenlocaties en bovendien rijden er pendelbusjes tussen de zorgbakkerij Het Blauwe Hek aan de Oranjesluisweg 20 en Het Werkpalet en Het Palet aan de Industrieweg 20 en 15 in Naaldwijk.

Aan de inwendige mens is gedacht, de koffie is klaar en soep met een broodje is tegen een kleine bijdrage te verkrijgen.

De verschillende locaties in Naaldwijk zijn tijdens de Open Dag van 11.00 tot 15.00 uur geopend.

Wij verwelkomen jullie heel graag op onze open dag, tot dan!