Landgoed Crayenburch in Nootdorp

Adres: Brasserskade 4, Nootdorp

Tijdstip van 11:00-14:00 uur

Op Landgoed Crayenburch is van alles te zien en te beleven. 
Neem een kijkje achter de schermen bij het bewegingscentrum, dagbesteding Het Eiland of dagbesteding de Workhome Veldbloemlaan 2-4.

Proef ook op deze locatie het winnende broodje van de Horecava.

Altijd al willen weten wat het werken als begeleider inhoudt en ben je geïnteresseerd in het werken in de Gehandicaptenzorg? Tijdens de open dag worden naast tal van andere activiteiten, ook speeddates georganiseerd.
Verschillende - voor jou mogelijk toekomstige collega - begeleiders vertellen je graag over hun werk en leiden je rond op het buurtschap. Wat maakt hun werk zo leuk, hoe ziet een dag als begeleider eruit en wat heb je nodig als begeleider om dit werk te kunnen doen? Uiteraard krijg je zelf ook de gelegenheid om al je vragen te stellen en aan te geven wat jij denkt nodig te hebben om bij ons te kunnen werken als begeleider

Spreekt dit jou aan? Meld je dan nu aan!

Ga speeddaten in lunchcafé de Kombuis. Wil je weten hoe mensen wonen en leven op de Voorstraat 2-4? Dan ben je zaterdag 16 maart van harte welkom!
Ook kun je een bezoek brengen aan de Beotuin.

En natuurlijk ontbreekt onze foodtruck niet met lekkere hapjes!

Wonen en dagbesteding aan huis Van der Woudendijk 161

Adres: Van der Woudendijk 161, Den Haag.
Tijdstip: 11:00-14:00 uur.

Met een verstandelijk meervoudige beperking in de wijk wonen? Ja dat kan. Ben je benieuwd naar hoe dit mogelijk is? Kom dan gerust een kijkje nemen op onze woonlocatie. Hier wonen 24 cliënten verdeeld over vier groepen in een, speciaal voor hen, ingerichte woning. Voor een aantal van hen is er ook een dagbesteding aan huis georganiseerd. Hoe zij hier wonen en wat zij hier allemaal beleven kun je nu met eigen ogen niet alleen zien maar ook voelen en ruiken. Want er wordt veel met zintuiglijk stimulerende materialen gewerkt. Kleine dingen maken hun belevingswereld groot.

Wil je dit allemaal horen en zien dan ben je, tussen 11:00- 14:00 uur van harte welkom op de Open Dag. Vanaf het landgoed rijden er pendelbusjes naar woonlocatie Van der Woudendijk 161 in de wijk Ypenburg in Den Haag.